U bent hier: Home  »  Yogalessen

Yogalessen met een kleine groep in een veilige en persoonlijke sfeer:

Ik zie yoga als een manier om je weer bewust te worden van jezelf. Hierdoor heb ik een bijzondere belangstelling ontwikkeld voor de natuurlijke beleving van yoga en het zelfherstellende vermogen van het lichaam. In mijn lessen zorg ik ervoor dat de zachte flow in het benaderen van de houdingen blijft. Dat maakt dat het heel toegankelijk is en soms ook intensief, maar ik ga altijd uit van jouw mogelijkheden en het ontplooien van jouw potentieel. De focus van de lessen ligt op het ontdekken en ontwikkelen van jouw eigen kracht, door verbinding te maken met je hart en door meer inzicht te verkrijgen in de werking van je lichaam.

Dru Yoga

Dru komt van het Sanskriet woord Dhruva en refereert aan de stilte die kan worden ervaren bij het beoefenen van Dru Yoga & Meditatie. Deze stilte stelt ons in staat om afstand te nemen van wat om ons heen gebeurd en verschaft ons inzicht om te handelen vanuit helderheid en innerlijke rust.

Door het in beweging brengen van de zachte, vloeiende houdingen en sequenties of EBR’ s. Gaat de energie weer moeiteloos stromen door je lichaam en sta je in contact met je “hogere” zelf. Waar jij je bewust van mag worden en je aandacht op mag richten in combinatie met de ademhaling mag je het ook weer liefdevol loslaten.

Dru Yoga lessen

De lessen hebben om de 6 weken een nieuw thema waarop alle oefeningen gebaseerd zijn. Dit geeft iedere week meer verdieping in het volgen van de les en meer aandacht voor de houdingen en de ademhaling.

Opbouw Yoga lessen

Activeren om het lichaam vrij te maken van spanningen en vermoeidheid, stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een energieke uitstraling en versterkt het lichaamsbewustzijn. Energy Block Release heeft een krachtige uitwerking door het oplossen van energieblokkades in het fysieke, energetische, mentale en emotionele vlak. Sequenties hebben een specifieke uitwerking, deze vloeiende beweging stelt ons in staat om met de stroom van het leven mee te gaan zonder daarin ons eigen ritme te verliezen.

Asana’s de heilzame houdingen met zachte, vloeiende bewegingen in combinatie met de ademhaling of mudra’s.
Diepe ontspanning om de energie die geactiveerd is je gehele lichaam de gelegenheid te geven om te herstellen en tot rust te komen.
Concentratie & Visualisatie zodat de geest gefocust en kalm is en in staat om te transformeren door jezelf open te stellen.
Meditatie door het verhoogde bewustzijn ontstaat er meer helderheid. Individuele yoga, soms kan het zinvoller zijn om individueel yogabegeleiding te krijgen. Soms past het beter dan een groepsles in gevallen van stress, lichamelijke klachten of specifieke vragen. Individuele begeleiding kan een sneller en doeltreffender resultaat geven.

Routebeschrijving & kaart

Copyright Patricia Febie 2015 - 2024   |   Disclaimer
Design & development by: Timeless Design