U bent hier: Home  »  Yoga  »  Klachten

Dru Yoga kan u helpen bij diverse soorten klachten zowel lichamelijk als geestelijk:

Door het verbeteren van je energiehuishouding stelt Dru Yoga je in staat om te werken aan alle bewustzijnsniveaus van je persoonlijkheid. Een harmonieus leven leidt tot een energetisch evenwicht. Als we een harmonieus leven leiden stroomt de energie ongehinderd door ons lichaam.

Een houding uitvoeren met zachte knieën betekent dat het in stand houden van de houding wordt bewerkstelligd door middel van spierkracht en niet door het op slot zetten van de knieën. Overwin je verwachtingspatronen en omarm in blijdschap het huidige moment.

EBR

EBR is ontgiften op elk niveau om werkelijk profijt te hebben van het beoefenen van een EBR is het belangrijk je volle aandacht te richten op iedere beweging, waardoor je elk moment met een vitaal en fris gevoel beleeft.

De ademhaling geeft ons inzicht in ontvangen en geven, vasthouden en loslaten. Een gezonde en flexibele wervelkolom leidt tot een vrije en open geest. Je voelt je gelukkig en ontspannen en je zelfbewustzijn wordt versterkt. Door de nadruk te leggen op zachte, vloeiende bewegingen worden de dieperliggende houdingsspieren versterkt en in balans gebracht.

Ontspannen is de sleutel tot genezing! Alleen in een ontspannen toestand is je lichaam zich aan het herstellen. Het is essentieel om onze ademhalingspatronen steeds in kleine stappen te ontwikkelen, zodat de spieren en longen de tijd krijgen zich aan te passen.

Meditatie de kunst om met jezelf in contact te komen. Geniet van het gewaar worden van jezelf van het moment.
 

Routebeschrijving & kaart

Copyright Patricia Febie 2015 - 2024   |   Disclaimer
Design & development by: Timeless Design